Kålrabbisallad med persilja

Ett enkelt, gott och säsongsbra salldsrecept. Med kålrabbi. En gullig liten växt, en bladning av kål och rova.

Kålrabbisallad med persilja

Enkel och god sallad som är helt i säsong nu i november.

  • 400 gram kålrabbi
  • 1 kruka persilja
  • 1/2 citron
  • 1 msk rapsolja
  • Salt & peppar
  1. Skiva kålrabbin tunt, gärna på en mandolin. Riv av persiljan. Blanda. Droppa saften från en halv citron. Ha i lite olja. Salta och peppra. Färdig av servera.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.