Om

Hej!

Felicia heter jag, och jag har en passion för lunch, frukost, middag, fika, kakor, bullar och tårtor. Lika mycket att laga som att äta.

Förra året flyttade jag och min lilla familj till ett hus, som vi kallar Ärtan. Och på Ärtan har vi satt in ett grönt kök. Och här spenderar jag minuter, timmar och ibland hela dagar med att utforska, baka, laga, skapa och äta mat och bakverk. Och som min side-kick har jag min bebis (aka Lilleman) och tillsammans njuter vi att konsistensen av de råvaror vi använder, av dofterna som sprids när maten når sitt slutmål och smaken av alla söta verk som kommer till stånd här hemma.

Vi bakar och lagar det som faller oss in. Vi har stor exprimentlusta och ofta smakar det gott eller ännu godare, och ibland går det åt pipsvängen. Ibland ger vi oss ut till andra kök och det händer att vi även tipsar om dessa guldkorn.

Här i Köket på Ärtan skapar vi enkla recept, för inspiration i vardagen. Vi är på en kulinariska upptäcktsfärd som styrs av lusten och nyfikenheten för råvaror, välkomponerade rätter och goda smaker.

Varmt välkomna till mitt gröna kök på Ärtan!

Felicia & Lilleman i Paris

Annons